Tuorein sisältö

Live long and prosper ja laivatkin lentävät! Star Trek saapuu World of Warshipsiin ja World of Tanks Blitziin

12.07.2024 klo 18.00 | Luettu: 635 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Wargaming.net on tunnetusti venytellyt yhteistyökuvioiden rajoja ja sillä tiellä ollaan taas, kun Star Trek: The Next Generation valloittaa World of Warshipsin ja tutut hahmot Enterprisen komentosillalta saapuvat myös World of Tanks Blitziin. Scifi-sarjan 60-vuotisjuhlatunnelmiin kuuluu muun muassa uusi Endurance-panssarivaunu, avatareja ja erikois-naamiointeja.

World of Warshipsistä löytyy U.S.S.Enterprise-D-inspiroitunut satama ja hahmokatraassa ovat mukana Picard, Spock, romulanilainen sotapäällikkö, komentaja Sela ja klingonien Gowron. Uuteen Enterprise-lentotukialukseen (American Premium Tier VIII) on tietenkin luvassa erityinen skini. Sisältö saapuu 7.8. World of Warshipsiin ja 4.8. World of Warships: Legendsiin.

World of Tanks Blitzissä taas on jo käynnissä (koko tämän kuun ajan) Operation - Into The Unknown, jossa ovat mukana Kirk, Sulu, McCoy, Spock ja Uhura sekä Star Trek -naamiointeja. Kobayashi Maru -testikin on ympätty mukaan ja 15.7. voi testata taitojaan Borgeja vastaan First Contact -tehtävässä.

Alla trailereita, joilta selviää, miltä touhu käytännössä näyttää.





V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelivatkain 077 - Vi... Japanilaisten herkui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova