Tuorein sisältö

Supercellin uutuuspeli Squad Busters on tuottanut 24 miljoonaa dollaria julkaisunsa jälkeen - menestys silti vaatimattomampaa firman moneen muuhun hittipeliin verrattuna

05.07.2024 klo 20.00 | Luettu: 924 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Kotimainen Supercell on panostanut tosissaan uutuuspelinsä Squad Bustersin menestykseen. Toukokuun lopussa ilmestynyttä mobiilipeliä varten luotiin muun muassa näyttävä mainoskampanja, johon haalittiin suuri joukko megaluokan tähtinäyttelijöitä.

Panostukset eivät ole menneet hukkaan, sillä Squad Bustersin kerrotaan tuottaneen ensimmäisen kuukauden aikana 24 miljoona dollaria. Peliä on myös samaisen ajanjakson aikana ladattu 40 miljoonaa kertaa. Suurimmaksi markkina-alueeksi paljastuu Yhdysvallat, jossa peliä on ladattu eniten ja jossa siihen on myös käytetty eniten rahaa.

Vaikka lukemat ovat komeita, ei Squad Bustersin alkutaival ole ollut niin menestyksekäs, kuin monella muulla Supercellin hittipelillä. Esimerkiksi Brawl Stars tienasi ensimmäisen kuukautensa aikana 43 miljoonaa dollaria, Clash Royale puolestaan tuotti peräti 115 miljoonaa dollaria samaisessa ajanjaksossa.

Lähde: Gamesindustry.biz

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Pelivatkain 076 - Av... Nintendo Switch Onli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova