Tuorein sisältö

Sony julkisti sarjan PlayStation-keräilyfiguureja

04.07.2024 klo 22.00 | Luettu: 1642 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Sony julkaisee yhteistyössä leluvalmistaja Spin Masterin kanssa The Shapes Collection -toimintafiguurisarjan, joka keskittyy PlayStation Studios -pelien hahmoihin. Yhtiö julkisti yhteistyön PlayStation Blogissa.



PlayStation Gear -kaupassa esittelyssä ovat God of War Ragnarökin Kratos ja Atreus, Ghost of Tsushiman Jin Sakai sekä Horizon Forbidden Westin Varl ja Aloy. Hahmot ovat nivellettyjä ja 15 cm korkeita. Kuvia kaupassa on niukasti, mutta jo nyt tilattavissa olevan Aloyn mainitaan saavan mukaansa 15 erilaista vaihto-osaa, ja hinta sijoittuu kaupassa ennen arvonlisäveron maakohtaista tarkennusta ja postikuluja 56,40 euroon. Muut figuurit näyttävät sijoittuvan hieman edullisempaan 33,60 euron hintaluokkaan ennen ALV-muutosta ja posteja ja niillä on mukanaan muutamia vaihto-osia kullakin.


Kratos, Atreus, Sakai ja Varl ovat tilattavissa 15. heinäkuuta alkaen. Aloyn toimitusten luvataan alkavan elokuun alussa ja muille hahmoille puolestaan syyskuun alussa. Myös The Last of Us on mainittu figuurien tuotekuvausteksteissä kaupassa, mutta ainakaan vielä ei kyseisen pelisarjan hahmoja verkkokaupassa näy. Kyse saattaa siis olla edelleen laajenevasta tuotevalikoimasta.

V2.fi | Anne Kukkura
< Nintendon ylläpitämä... Pelivatkain 076 - Av... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova