Tuorein sisältö

Ubisoftin mukaan Assassin’s Creed -uusioversioita on tekeillä useita

28.06.2024 klo 22.00 | Luettu: 519 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ubisoftin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa yhtiön toimitusjohtaja Yves Guillemot vastasi kysymykseen Assassin’s Creed -pelisarjan tulevaisuudesta. Hänen mukaansa uusia pelejä on tulossa lähivuosina lisää, mukaan lukien useita uusioversioita vanhemmista peleistä.

"Ensinnäkin, pelaajat voivat innostua uusioversioista, jotka päästävät meidät tutustumaan vanhempiin peleihin modernimmassa muodossa", Guillemot sanoi. "Vanhemmissa sarjan peleissä on yhä todella hyviä maailmoja. Toisekseen, kokemuksissa tulee olemaan paljon vaihtelua. Tavoitteenamme on julkaista uusia Assassin’s Creedeja säännöllisemmin, mutta tehdä kokemuksesta erilainen joka vuosi", hän jatkoi. Guillemot myös tuumasi, että tuleva Assassin’s Creed Hexe tulee hänen mielestään yllättämään pelaajat erilaisuudellaan.

Uusioversioista on jo kohistu, kun Kotaku sai vihiä AC IV: Black Flagin uuden versioinnin kehitystyöstä. 2013 julkaistun pelin uudesta saapumisesta sanottiin tuolloin, että kehitys on vielä hyvin kesken eikä uusi Black Flag tule ilmestymään vielä ainakaan pariin vuoteen.

Lähde: VGC

V2.fi | Anne Kukkura
< Nyt laitetaan peitto... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova