Tuorein sisältö

8BitDo julkisti uuden peliohjaimen budjettitietoisille pelaajille

26.06.2024 klo 22.00 | Luettu: 657 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Peliohjainvalmistaja 8BitDo julkisti uuden ohjaimen budjettitietoisille pelaajille. Ultimate 2C -ohjain julkaistaan 15. heinäkuuta Yhdysvalloissa noin 30 dollarin hintaan, mutta EU-julkaisulle ei vielä ole annettu hintaa eikä päivämäärää.


Edullinen hinta selittyy sillä, että tuki rajautuu PC- ja Android-laitteisiin. Tukea ei ole konsoleille eikä Applen laitteille. Tietokoneen kanssa käytettäessä tarvitaan langattomaan pelaamiseen 2,4 GHz dongle, joka toimii 1000 Hz päivitystaajuudella. Lisäksi 200 gramman painoisen ohjaimen voi yhdistää mukana tulevalla USB-kaapelilla.


Joystickien ja liipaisimien luvataan olevan Hall effect -mallisia, joten virheellisen syötteen ei pitäisi olla ongelma. Liipaisimia on lisätty yksi pari enemmän alkuperäiseen Ultimate C -ohjainmalliin verrattuna ja ne ovat määriteltävissä kopioimaan toisten painikkeiden toimintoja. C-mallin tapaan myöskään 2C ei toimi valmistajan kustomointiohjelmiston kanssa. Värivaihtoehtoja julkaistaan neljä erilaista.

Lähde: Techradar

V2.fi | Anne Kukkura
< VIdeoblogi: Computer... Pelivatkain 075 - Re... >

Keskustelut (1 viestiä)

make

27.06.2024 klo 12.09

Joku voisi sanoa ulkomuodosta, nappien/tattien sijoittelusta ja ulkonäöstä, että ehkä _vähän_ on nyt käyty lainaamassa muilta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova