Tuorein sisältö

Onko se happotrippi vai pelien esittelytilaisuus? - Devolver Direct tarjosi outoilua sekä kourallisen mielenkiintoisia indie-julkistuksia

08.06.2024 klo 17.00 | Luettu: 895 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Osana tämän vuoden Summer Game Festiä pelijulkaisija Devolver Digital järjesti oman esittelytilaisuutensa, joka oli täynnä happoista outoilua sekä mielenkiintoisia pelijulkistuksia.

The Crush House päästää pelaajan häärimään tositelevisio-ohjelman kulisseihin. Tarjolla on draamaa, romansseja sekä muuta sutinaa, kun ohjelmaan osallistuvat henkilöt päästetään rymyämään kameroiden eteen. Pelistä on jo nyt saatavilla demo, varsinainen julkaisu tapahtuu PC:lle elokuun 9. päivä.



Tenjutsu puolestaan tarjoaa värikästä ja väkivaltaista pikselimättämistä, josta ei puutu vauhtia saatikka vaarallisia tilanteita. Peli on tulossa ainakin PC:lle, julkaisupäivä ei ole vielä tässä vaiheessa tiedossa.



Anger Foot on ensimmäisen persoonan nopeatempoinen räiskintäpeli, jossa saa nimensä mukaisesti monottaa porukkaa enemmän kuin tarpeeksi. Yhdeksi ominaisuudeksi nostetaan erilaiset jalkineet, joilla on pelaamiseen vaikuttavia ominaisuuksia. Peli ilmestyy heinäkuun 11. päivä PC:lle.



Lisäksi julkistettiin Possessor(s), joka on nopeatempoinen side scroller -mäiskintä. Graafisesti näyttävä peli julkaistaan joskus vuonna 2025.



Näiden lisäksi esiteltiin laajennokset Cult of the Lamb- sekä The Talos Principle 2 -peleihin.
Viimeöisen Devolver Direct -lähetyksen voit katsoa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: The Verge

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< V2.fi:n laiteuutiset... Wholesome Direct tar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova