Tuorein sisältö

Summer Game Festillä sinisen siilin seikkailuja, avoimen maailman MMO-selviytymistä aavikkoplaneetalla sekä kauan odotettuja Alan Wake 2 -uutisia

08.06.2024 klo 01.42 | Luettu: 714 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen



Trailereiden ja uusien julkistusten tulva vain kiihtyy, kun tämän vuoden Summer Game Fest jatkuu!

Aiemmin tänä vuonna julkistetusta Sonic X Shadow Generations -pelistä saatiin lisää tietoa uuden trailerin myötä, joka esittelee tarkemmin pelin ominaisuuksia, sen maailmaa sekä hahmoja. Peli ilmestyy PS4- ja PS5 -konsoleille lokakuun 25. päivä.



Dyyni-universumi laajenee jälleen pelimaailmaan Dune Awakening -pelin myötä, jonka tarinaa esitellään näyttävän trailerin voimin. Dune Awakening on avoimen maailman MMO-peli, joka sijoittuu sodan repimälle Arrakis-planeetalle. Peli ilmestyy PS5-konsolille, julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.



Alan Wake 2 -pelin ystäville julkistettiin myös iloisia uutisia. Alan Wake 2 ilmestyy myöhemmin tänä syksynä monien kaipaamana fyysisenä versiona - myös jonkinlaista erikoisversiota lupailtiin. Lisäksi peli saa Night Springs -laajennoksen, jota ei tarvitse odottaa pitkään. Laajennos ilmestyy tällä päivämäärällä kesäkuun 8. päivä ja on saatavilla kaikille, jotka omistavat Alan Wake 2 Deluxe Editionin.




V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Summer Game Fest 202... Summer Game Fest 202... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

08.06.2024 klo 08.21

Voi pehva, olen näköjään ostanut wake kakkosesta deluxen, eli joudun vielä pelaamaan sitä. Toivottavasti ei ole vain saman toistoa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova