Tuorein sisältö

Iloisia uutisia autoilupelien ystäville - useampaan otteeseen lykkääntynyt Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy tänä syksynä

30.05.2024 klo 20.00 | Luettu: 744 kertaa | Teksti: Jesse Kärkkäinen


Vuonna 2020 julkistettu, mutta tämän jälkeen useampaan otteeseen lykkääntynyt Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Pelijulkaisu Nacon on julkaissut pelistä uuden trailerin, joka paljastaa tämän ilmestyvän syyskuun 12. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PS5- ja Xbox Series X|S -konsoleille.

Pelin lupaillaan olevan muutakin kuin pelkkä autopeli. Sen kehuskellaan olevan kokonaisvaltainen sosiaalinen kokemus, joka tulee määrittelemään uudella tavalla avoimen maailman kaahailupelit. Test Drive Unlimited Solar Crownin tapahtumapaikkana on Hongkongin saari, joka on mallinnettu peliin mahdollisimman tarkasti oikeat mittasuhteet huomioiden.

Pelin maisemia, autoja sekä tunnelmia fiilistelevän trailerin voit katsoa alapuolelta.



Lähde: VGC

V2.fi | Jesse Kärkkäinen
< Suomalainen pelistud... Tämän vuoden Days of... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

30.05.2024 klo 22.28 4 tykkää tästä

Tämän pelin suhteen se suuri kysymys on, että onko tämäkään nyt muuta kuin 2nd rate Forza Horizon? Koska sen paikan täyttää jo The Crew Motorfest, tosin tätä ei ehkä sammuteta etänä kun omistaja niin päättää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova