Tuorein sisältö

Bungien klassikkosarja Marathon julkaistaan kokonaan ilmaiseksi Steamissa

11.05.2024 klo 11.15 | Luettu: 627 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Destiny-sarjan luoja Bungie on paljastanut tuovansa kaikki 90-luvun Marathon-pelit takaisin. Sarjan ensimmäinen osa lötyykin jo Steamista nimellä Classic Marathon, mutta myös kaksi jatko-osaa ovat nyt saaneet vahvistuksen. Kaikki pelit tulevat löytymään Steamista ilmaiseksi. Julkaisupäivämäärää ei ole tarkennettu.


Bungie kiittelee Marathon-yhteisöä ja avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisö Aleph Onea. Aleph One on julkaissut alkuperäiset pelit Steamin ulkopuolella jo aiemmin ja nyt sama ryhmä tuo jatko-osat Bungien viralliseen Steam-kauppaan.

Kuten jo yhteisön verkkosivullakin julkaistut versiot, myös Steam-versiot tukevat sekä Mac- että PC-laitteita. Aleph One lupaa alkuperäisen kaltaista pelikokemusta modernin maailman mausteilla, kuten laajakulmaisella heijastusnäytöllä, pelikuvan interpoloinnilla 60 ruutuun sekunnissa ja suuntaavalla äänellä.

Uusi Marathon julkistettiin noin vuosi sitten. Pelisarjan 2020-luvun uudistusta saadaan vielä odottaa, sillä Bungie veti projektin pimentoon siihen saakka, että studiolla on esitellä kunnollista pelikuvaa. Peli saapuu PS5- ja Xbox Series X -konsoleille sekä PC:lle.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Anne Kukkura
< The Rogue Prince of ... Fallout 4 saa taas u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova