Tuorein sisältö

Knuckles 1/6 ja 2/6: pehmolelu vastaan Game of Thronesin Hurtta

Jari Tapani Peltonen

02.10.2024 klo 17.10 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jaksot 1 ja 2:
The Warrior ja Don't Ever Say I Wasn't There for You


Kuusiosainen minisarja sijoittuu Sonic the Hedgehog -leffojen 2 ja 3 väliin ja keskittyy Knuckles-nokkasiiliin. Nimi tarkoittaa "Rystyset", joita pitäisi päästä käyttämään: pahiksiin tai postimieheen, jonka Knuckles vangitsi kotikutoiseen Colosseumiin. Kaverit pyörittävät silmiä, kun Knuckles pönöttää Game of Thrones -tuolillaan, joten ehkä hekin ilahtuvat, että "Hurtta" on jo tulossa. Viittaan Game of Thronesin Rory McCanniin, joka näyttelee nyt taikakarvoja havittelevaa aseseppää.

Adam Pally jatkaa pöhelönä apulaissheriffinä, jota et muista nähneesi. Knuckles alistaa hänet oppilaakseen innostuttuaan keilausturnauksesta. Pally ei traumatisoisi ketään lastenkutsujen pellenä, joten hän on osuva tapa korostaa pehmolelun vakavuutta. Kun myös pöllähtänyt mutta karhean karisman myötä aito auktoriteetti McCann painottaa kunnioittavansa Knucklesia, vastakkainasettelu on hupaisaa. Kaikki on sarkastista, mutta nämä kolme tekevät jokseenkin vilpittömästi omaa juttuaan. McCannin kätyrit ovat kuivia, mitä liike-energia peittelee.

En palvo näitä, mutta nautin tähän ilmansuuntaan tuijottamisesta. Tahdon aina ajatella jotakin, ja nämä aktivoivat typeriä mielleyhtymiä, joista korkeintaan joka kolmas liittyy Rouge the Batiin. McCannin tavoin Jim Carrey on ottanut roolinsa vakavammin kuin on pakko. En ole varma miksi, mutten tiedä sitäkään, miksi ostin läjän Sonic-figuureja, joten pohdin asiaa. Toisinaan kun katson Sonicin nenäkkyyttä, heristän hänelle nyrkkiä, koska Chip 'n Dale: Rescue Rangers -elokuvasta johtuen oletan "ruman Sonicin" tekevän samoin lähimmässä puskassa.

Rouge on Knucklesin paha vastine pelissä Sonic Adventure 2. Häntä ei vieläkään nähdä, mutta jos hän ei käväise mielessäsi Pallyn ja Knucklesin romanttisimman halailun aikana, harrastat varmasti ulkoilua ja ihmissuhteita.


< Sonic the Hedgehog 2 --- Jaksot 3/6 ja 4/6 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi testasi: Motor... V2.fi testasi: Jabra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova