Tuorein sisältö

V2.fi-kilpailu: Voita vuodeksi viihdettä!

Toimitus

09.09.2024 klo 13.08 | Luettu: 1298 kertaa | Teksti: Toimitus

LG Streaming -viikot käynnistyvät

LG:n älytelevisioista löytyvä WebOS täyttää pyöreitä ja LG julkistaa sitä monella tapaa LG Streaming -viikoilla - muun muassa ilmaisilla ja alennetuilla striimauskanavilla. LG tarjoaa kahdelle V2.fi:n lukijalle katseltavaa koko vuodeksi ja kysymys on helppo: katseletko mieluummin viihdettä laidasta laitaan vai valikoimaa laatuelokuvia vähän jättihittien varjoista?



Yhdelle voittajalle LG tarjoaa vuoden Apple TV + -suoratoistopalvelua ja toiselle voittajalle vuoden verran Mubi-suoratoistopalvelua katseltavaksi. Applelta löytyy elokuvia, sarjoja ja dokumentteja, Mubilta taas monenmoista elokuvan taikaa.

Vastaa alla olevaan kysymykseen 23.09. klo 22 mennessä ja olet mukana arvonnassa.

Kumpi maistuu paremmin?


Alasin Median työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua. Voittajat arvotaan random.org-palvelun avustuksella. Yhteystietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen palkinnon postittamista varten. Palkinnon postittaa palkintosponsorin PR-toimisto. Kilpailua koskevat mahdolliset kysymykset, kommentit ja valitukset tulee osoittaa sen järjestäjälle (V2.fi), ei palkintosponsoreille.

V2.fi | Toimitus
< Batman: Caped Crusad... V2.fi testasi: HMD S... >

Keskustelut (1 viestiä)

TTV

15.09.2024 klo 18.55

Toimisipa se teksti-tv vielä laajemmin muillakin kuin YLE:n kanavilla.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova