Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Call of Duty: Modern Warfare III Season 4 (PC)

Vieras

31.07.2024 klo 21.56 | Luettu: 1568 kertaa | Teksti: Vieras

NEONVÄRINEN TOKIO VIEHÄTTÄÄ
Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen neljäs kausi saapui päätöksen. Tekeminen on kuitenkaan lopu, sillä viides kausi starttaa heti perään ja Call of Duty: Black Ops 6:n markkinointi käy kovalla vauhdilla. Tämä näkyy muun muassa pelin HQ-alustassa, jossa aina pelin avattua pärähtää isot mainokset esille. Nyt kuitenkin kurkistetaan vielä neljännen kauden antiin.


Kolmannen kauden tähtenä nähtiin Snoop Dogg, jonka johdosta neljäs kausi tuntui lattealta, vaikka luvassa oli paljon uutta tekemistä ja koettavaa. Myönnän olevani kiinnostunut erilaisista skineistä niin aseille kuin hahmoillekin ja jos ne eivät miellytä minua, jää sisällöstä puuttumaan yksi tärkeä osa. Onneksi uusin kausi sai lisäystä uusista kartoista, joista suosikeiksi nousivat kaksi kaupunkikarttaa - Tokio ja Pariisi. Tokiossa taistelut hoidetaan neonvalojen loisteessa tiukoissa katujen kulmissa. Pääasiallisesti matsit käydään maan tasalla. Kutkuttavaa räiskinnästä tekee erilaiset ahtaat sisätilat ja keskellä karttaa oleva puolustamiseen sopiva alue, jossa vihollisen päätä voi napsuttaa alas useasta eri kulmasta.


Pariisissa puolestaan taistelut hoidetaan Tokiotakin kapeammilla kujilla ja sisätiloissa. Piilopaikkoja löytyy useita ja vihollinen lymyää usein mm. pienissä kaupoissa kuten kirjakaupassa. Pariisin kadut tarjoilevat kuitenkin hyvää linjaa myös tarkka-ampujille, joten pelaajan on päätettävä lähteekö se haastamaan vastapuolta sisätiloja pitkin navigoiden vai luottaako omaan nopeuteensa ja taitoonsa katuja talsien.

Varo demonikoiran hyökkäystä


Joka kausi perinteisen pelitilojen ohelle saapuu joukko uusia, jotka ovat käytettävissä rajoitetun ajan. Neljännellä kaudella nähtiin mm. Havoc, jossa ottelujen ajan mukaan lisätään erilaisia lisäetuja. Viimeksi kyseinen pelitila on nähty vuonna 2022 Modern Warfare II:n yhteydessä. Havoc alkaa perinteisellä TDM-säännöillä, mutta säännöllisesti mukaan lisätään erilaisia modeja. Esimerkiksi yhtäkkiä paino voima saattaa kadota kokonaan, UAV muuttuu aktiiviseksi tai kamera vaihtuu kuvaamaan kolmannesta persoonasta. Havoc oli ehdottomasti yksi viihdyttävimmistä pelitiloista, jossa on mukava otella vihollista vastaan pieni huumorinkukka hatussaan.


Kauden aikana koettiin myös mutantteja sisältävä Mutantion-pelitila, jossa normaaleista operaattoreista koostunut tiimi taisteli mutantteja vastaan. Mutantit puolestaan saivat käyttöönsä kykyjä, joiden avulla tavallisten ihmisten eliminointi oli entistä hauskempaa. Taviksia pystyi raatelemaan demonikoirana, jonka ominaisuuksiin kuului ulvonta, joka paransi oman tiimin mutantteja.

Hauskuutta pelaamiseen toi myös Bit Party -tila, jossa pelaajien päät muuttuivat Minecraft-tyylisiksi palikoiksi. Lisäksi Favela kartasta nähtiin erillinen Bit-versio, jossa koko pelialue oli muuttunut teemaan sopivaksi. Paluun teki myös viime kaudella pelaajia hauskuttanut G3T_H1GH, joka oli tavanomaisesti tarjolla vain hetken aikaa. Usean kauden kokemuksen perusteella minuun uppoavat parhaiten pelitilat, jotka ovat övereitä perinteisiin CoDin tantereisiin verrattuna. Toivonkin, että myös hassuttelua sisältävä tarjonta jäisi vakituiseksi pelattavaksi, jotta aina ei tarvitsisi riehua pelikentillä liian tosissaan.

Viides kausi on hupsuttelun kulta-aikaa


Viidennellä kaudella mukaan lisätään taas kasa uutta koettavaa. Modern Warfare III:n puolelle lisätään kaksi uutta karttaa: Bait ja Yard. Lisäksi kolme vanhempaa karttaa käännetään cel-shading-tekniikalla uuteen uskoon. Tulevan kauden hauskin lisäys lienee WWE-tähtien tähdittämä Slam Deathmatch, joka on osa WWE SummerSlam-tapahtumaa. Rajoitetun ajan käynnissä oleva WWE-tapahtuma käynnistyy 31. heinäkuuta. Minun kaltaiselle pelaajalle luvassa on myös ilouutisia, sillä mukaan lisätään COD Warrior, joka tarjoaa hupaisia pieniä minipelejä. Minipeleissä taistellaan mm. auton tuhoamisesta ja droneilla taistelua.


Call of Duty: Black Ops 6:n betatestit alkavat puolestaan elokuussa. Silloin tantereille pääsee pelin ennakko-ostajat. Kaikille avoin betatesti puolestaan starttaa 6. syyskuuta.





V2.fi | Vieras
< Museopanssarivaunu s... V2.fi testasi: Trust... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova