Tuorein sisältö

Paul Walter Hauser on kaikkialla: myös Marvelin uudessa Fantastic Four -elokuvassa

03.05.2024 klo 14.45 | Luettu: 514 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kaikki eivät tunne näyttelijä Paul Walter Hauseria, mutta mies on nyt virallisesti ylennetty Otsikkopojaksi (tm), sillä hän on haalinut töitä urakalla viimeisen kahden viikon ajan. Hän tulee näyttelemään koomikko Chris Farleyta elämäkertaelokuvassa, mikä on hänen unelmaroolinsa. Sitten hänet kiinnitettiin poliisipäälliköksi uuteen Mies ja alaston ase -elokuvaan. Nyt hänet on kiinnitetty myös Marvelin The Fantastic Four -elokuvaan.

Fantastic Four -roolista ei kerrota yksityiskohtia. Hekottelijoiden ensimmäinen ajatus on se, että näin lihaisan herrasmiehen pitäisi näytellä Galactusta, joka on planeettoja syövä jättiläinen. Se ei ole mahdoton ajatus, sillä Galactus saattaa esiintyä elokuvassa. Kyseessä on yksi Fantastic Four -ryhmän klassisimmista vastustajista, ja mukana on jo Julia Garnerin näyttelemä Hopeasurffari, jonka (sekä mies- että naispuolisen version) tarina kytkeytyy läheisesti Galactukseen.

The Fantastic Four ja Mies ja alaston ase valmistuvat kesällä 2025. Chris Farley -leffa otti lisää askeleita tällä viikolla, kun New Line -studio lähti yhteistyökumppaniksi.

Hauser on tuttu mm. elokuvista Richard Jewell ja I, Tonya ja sarjoista Cobra Kai ja Black Bird (kuvassa). Black Bird -rooli toi hänelle Emmyn ja Golden Globen. Hänen tämän vuoden elokuviaan ovat toimintakomedia The Instigators ja animaatio Inside Out 2, jossa hän ääntelee "Nolostuksena".


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kotimainen Wheel jul... Käärijän lisäksi eur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova