Tuorein sisältö

Viimeisimmät vuodot ''Switch 2:n'' ohjaimista ja muista ominaisuuksista

30.04.2024 klo 22.00 | Luettu: 1433 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


On jo melkoisen varmaa, että Nintendo Switchin seuraaja, mikä sen nimi sitten tulee olemaankaan, saapuu ensi vuonna. Mitään konkreettista laitteesta ei ole kuitenkaan virallisesti vielä kerrottu.

Polygon on kerännyt uusimmat vuodot/huhut/sisäpiirin tiedot tulevasta konsolista:

- laitteessa on edelleen Joy-Con-tyyliset ohjaimet, mutta ne kiinnittyvät näyttöön sähköisillä magneeteilla, eikä kiskoilla, joiden kanssa monilla oli Switchin alkuaikoina hankaluuksia. Kyseinen tieto on saapunut internetiin kahtakin eri kautta, joten se vaikuttaa todennäköiseltä
- uudet Joy-Conit ovat nykyistä isommat ja niissä myös enemmän painikkeita (ehkä magneetin irrottamiseen) sekä uusi toimintonäppäin. SL- ja SR-painikkeet ovat metalliset ja tärinätehosteet edelleen "HD-tasoisia"
- yhden lähteen mukaan konsoli on täysin taaksepäin yhteensopiva - sekä pelimoduulien että digilatausten kanssa, ja nykyiset ohjaimetkin toimivat sen kanssa
- Switch 2:n telakointiasema tukee 4K-tarkkuutta, mutta on muuten melko samanlainen kuin nykyinen
- Huhut 8-tuumaisesta 1080p-näytöstä vahvistettiin jälleen uuden lähteen kautta

Ilmeisesti Nintendon yhteistyökumppanit ovat päässeet jo käsiksi uuteen konsoliin ja sen ohjaimiin - mutta eivät ole vielä nähneet sitä. Esittelytilaisuudessa kokeilijat vain laittoivat kätensä laatikossa oleviin reikiin ja pystyivät koskettelemaan siellä olevaa laitetta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoblogi: Joskus e... Oletko aina halunnut... >

Keskustelut (2 viestiä)

jepajeejpae

01.05.2024 klo 09.58

"Ilmeisesti Nintendon yhteistyökumppanit ovat päässeet jo käsiksi uuteen konsoliin ja sen ohjaimiin - mutta eivät ole vielä nähneet sitä. Esittelytilaisuudessa kokeilijat vain laittoivat kätensä laatikossa oleviin reikiin ja pystyivät koskettelemaan siellä olevaa laitetta."

Kuulostaa vähän kaukaa haetulta, vai onko kyseessä ihan normaali käytäntö? ???????? Hiukan epäilen tarinan todenperäisyyttä.
lainaa
tnosngkandjwnf

02.05.2024 klo 11.34

nintendo keksii kaikkea hauskaa mut jos tollanen kasilaatikko oli niin luulis et nintendolla olis joku ajatuksia herattava notko tai muu kikka siella ei tos muuten mitaan jarkea oo et kokeillaa sokkona switchia se on ihan samanlainen kun edellinen. olis vaik sellaset bongorumpunahkapalat takana
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova