Tuorein sisältö

Marvelin Fantastic Four löysi Galactuksen - ja erikseen John Malkovichin ilot

10.05.2024 klo 15.25 | Luettu: 635 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Galactus on planeettoja syövä jättiläinen. Hän näyttää toteemipaalua hattuna käyttävältä ihmiseltä, mutta yleensä hänet kuvataan jumalallisena, pysäyttämättömänä luonnonvoimana, vaikka maapallon älykkäin mies Reed Richards onnistuukin aina mahdottomassa. Tulevassa Fantastic Four -elokuvassa Richardsia eli Herra Fantastista näyttelee Pedro Pascal.

Galactusta näyttelee Ralph Ineson. Hänet on nähty sivurooleissa mm. Harry Potter -elokuvissa, Game of Thrones -sarjassa ja Guardians of the Galaxyssa, joka sijoittuu samaan jatkumoon kuin Fantastic Four. Hänen muihin töihinsä lukeutuu kauhuelokuva The VVitch: A New-England Folktale (kuvassa).

Vuonna 2007 valmistunut Fantastic Four: Hopeasurffari -leffa jänisti ja esitti Galactuksen pelkkänä pilvenä.

Ineson-uutinen tarkoittaa sitä, että voimme unohtaa unelmat "amerikkalaisittain normaalipainoisesta" Galactuksesta. Paul Walter Hauser on mukana tuntemattomassa roolissa, joka siis ei ole Galactus.

Toinen tuore kiinnitys on John Malkovich. Hänenkään hahmostaan ei tiedetä mitään, mutta spekuloidaan taas:

Fantastic Four on viimeinen iso elokuva ennen seuraavaa Avengers-elokuvaa. Avengersin alaotsikko oli The Kang Dynasty ennen kuin Kang-aiheinen Ant-Man 3 floppasi ja Kangin näyttelijä mokasi yksityiselämän puolella. Jos Marvel aikoo korvata Kangin, Doctor Doom on luonteva vaihtoehto. Doctor Doom on yksi Darth Vaderin esikuvista, joten Malkovichin kaltainen herra ääni saattaisi olla oikea valinta.

Nimeämätön Avengers-elokuva johtaa Avengers: Secret Wars -elokuvaan. Sekä Kang että Doom ovat osa Secret Wars -nimistä sarjakuvaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittitähden Helsing... Euroviisufinaalissa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova