Tuorein sisältö

Vaihtoehtopopin nouseva nimi - tässä on Johanna Kustannuksen uusin kiinnitys

10.05.2024 klo 10.10 | Luettu: 310 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaihtoehtopopin nouseva nimi Sonia on Johanna Kustannuksen uusin kiinnitys.

Jyväskylän Kortepohjasta maailmalle suuntaava 22-vuotiasn Sonia julkaisee tänään tulevan albuminsa ensimmäisen singlen: Kontrollii.

"Tähän biisiin on tiivistetty mulle monta tärkeetä juttua. Tää kuvaa mun rumpaliutta, tekemisen tempoa ja sitä fiilistä mitä haluun ylläpitää: ei tarvii olla kukaan tai omistaa mitään, kamat voi kulkee mukana vaikka vanhassa IKEA-kassissa, kunhan on intohimo tekemiseen. Mä oon unelmoinu tästä uudesta aikakaudesta jo kauan, enkä malta oottaa et pääsen esittelee itestäni lisää puolia, joita ei oo aikasemmin nähty".

Sonia debytoi vuonna 2022 singlellään Kirjeitäsi. Artistin aikaisemmista julkaisuista kuunnelluimmaksi on noussut viime vuonna ilmestynyt Näätkö sen? -single, jolla vierailee Lauri Haav. Musiikin parissa kasvanut artisti tunnetaan myös rumpalina.

Energinen ja karismallaan mukaansatempaava Sonia on nähty niin kotimaisten festivaalien kuin klubien lavoilla: viime kesänä artisti esiintyi muun muassa Flow Festivalilla, Ruisrockissa ja Provinssissa. Tulevan kesän ja syksyn aikana Sonia julkaisee tiheään tahtiin musiikkia ja työstää debyyttialbumiaan, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nämä maat äänestetti... SANNI julkaisee syks... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova