Tuorein sisältö

Ota haltuun alkukesän hurjin keikka - Sematary ja Haunted Mound kuukauden kuluttua Tavastialla

06.05.2024 klo 11.03 | Luettu: 348 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rap-sensaatio Sematary ja Haunted Mound saapuvat kesäkuussa Suomeen. Aika on 2.6. ja keikkapaikkana Helsingin Tavastia. Lippuja alkukesän hurjimmalle keikalle vielä saatavilla.

Kaliforniasta maailmalle ponnistaneen Semataryn ainutlaatuinen äänimaailma on sekoitus kaikkea 2010-luvun drillistä alternativeen ja metalliin, ottaen myös vaikutteita witch housesta. Artistia on vaikea niputtaa yhteen genreen, mikä ei ole kuitenkaan hidastanut vahvassa nosteessa olevaa artistia. Sematarya kuunnellessa ei tule yllätyksenä, että hänen esikuvikseen mainitsemia artisteja ovat mm. Chief Keef, Yung Lean sekä Black Kray.

SoundCloudista ja Tumblrista kulttimaineeseen noussut artisti tunnetaan synkän uhkaavasta tyylistään. Semataryn piinaavan synkän soundin säestämät sanoitukset ovat yliluonnollisen sekavia, väkivaltaisia ja jopa pelottavan tunnerikkaita.

Iso osa Semataryn brändiä ja nousukiitoa on ollut hänen ympärilleen koottu kollektiivi Haunted Mound, josta on noussut underground-ilmiö. Sematary kontrolloi vahvasti koko kollektiivin ulosantia ollen vahvasti mukana kaikessa visuaalisesta ilmeestä uusiin kiinnityksiin ja julkaisuihin.

Artistin nousukiito ei ole hidastunut viime vuosina ja loppuunmyytyjä keikkoja on kertynyt ympäri maailmaa. Viimeisimpinä saavutuksina artisti on kiertänyt uransa isoimpia areenoja $uicideboy$:in mukana Yhdysvaltojen Grey Day Tourilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen Virallisella ... 2000-luvun teknon yd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova