Tuorein sisältö

Amazonin Fallout-tv-sarja etenee virallisesti toiselle kaudelle

19.04.2024 klo 17.25 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Fallout-peleihin perustuva Amazon Prime -sarja on saanut kiittävää palautetta. Kaikkien merkkien mukaan sarja on suosittu. Toinen kausi vaikutti varmalta jutulta jo ennen ensi-iltaa, kun 2. kaudelle myönnettiin (alan käytäntöihin olennaisesti kuuluvia) verohyvityksiä Kaliforniassa. Toinen kausi on saanut vihreää valoa virallisesti nyt, kun sarja on viikon vanha.

Amazonin mukaan katsojaluvut ovat erinomaisia. Sarja on Prime-palvelun kolmen katsotuimman sarjan joukossa ja palvelun katsotuin sarja maailmanlaajuisesti sitten tapauksen Taru sormusten herrasta: Valtasormukset.

Tekijät kiittelevät toisiaan ja Amazonin tukea. Jonathan Nolan ja Lisa Joy eivät malta odottaa tilaisuutta räjäyttää maailmaa uudestaan. Geneva Robertson-Dworet ja Graham Wagner ovat kiitollisia mahdollisuudesta käsitellä nykypäivän vakavimpia ongelmia kuten kannibalismia, insestiä ja hyytelökakkua.

Robertson-Dworet ja Wagner ovat sarjan virallisia luojia ja vetäjiä. Nolan ja Joy ovat tuottajia, jotka ovat olleet mukana alusta saakka. Nolan myös ohjasi ensimmäiset kolme jaksoa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydian Veskulla m... Amadeus-elokuvan tun... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.04.2024 klo 17.53

Tuliko samasta aiheesta toinen uutinen vahingossa?
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

19.04.2024 klo 18.50 1 tykkää tästä

Jep, nämä ovat niin lähekkäin että toinen oli kirjoittamassa toista ennen toisen julkaisua.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova