Tuorein sisältö

KUUMAA julkaisi uuden albumin täynnä toiveikkuuteen kurottavia kappaleita - 'Kevät on edessä'

19.04.2024 klo 08.58 | Luettu: 429 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KUUMAAn uusi albumi "Pisara Meressä" on julkaistu.

Vuoden suosituin kotimainen yhtye, uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano, jatkaa kotimaisen musiikkihistorian uudelleenkirjoittamista.

Jo ennen julkaisuaan kultaa striimannutta albumia juhlistetaan bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla Helsingin Jäähallissa perjantaina 26.4.2024.

Albumilta on julkaistu ennakkoon singlet Tässä on kaikki, Satama ja Tuhoaisti, jotka ovat kaikki nousseet maanlaajuiseen radiosoittoon ja viihtyneet Suomen Top 50-listalla julkaisustaan asti.

Yhtye kertoo tuoreen albumin kantavaksi teemaksi toiveikkuuden.

"Kirjoitimme levyä Helsingissä, Berliinissä, Nuuksiossa, Milanossa, Mäntyharjulla ja Sipoossa. Prosessi on ollut jokaista päivää myöten palkitseva. Olemme löytäneet intuitiivisen taajuuden musiikin tekemiseen tuottaja Jonas Olssonin kanssa ja biisit ovat syntyneet ilon ja innostuksen saattelemana. Huoneisiin, joissa työskenneltiin alkoi hiipimään toiveikkuuteen kurottavia kappaleita. Tutkimme tarinoita joiden sisällä on myös murhetta, mutta vaisto asetti niille usein valoisia kehyksiä. Kevät on edessä", hhekuttaa Johannes Brotherus.

KUUMAAn edellinen levy, maaliskuussa 2023 julkaistu "Hyvikset ja pahikset" on julkaisustaan asti pysynyt albumilistan kärkipaikoilla ja ykkössijalla yhteensä 19 viikkoa. Levy nousi uudelleen listan ykköseksi Emma Gaalan jälkeisellä viikolla lähes vuosi julkaisunsa jälkeen ja pitää ykkössijaa edelleen. Yhtyeen jättihitti Ylivoimainen palkittiin Radiogaalassa Vuoden 2023 radiobiisinä.

Tulevalle syksylle KUUMAA julkaisi massiivisen "Seitsemän areenan Maasta kuuhun" -kiertueen, jonka jälkeen yhtye jää koko talven ja kevään kestävälle keikkatauolle.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ennen kuin he päätti... Henkilökohtaista nos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova