Tuorein sisältö

Legendaarinen Accept julkaisee uuden albumin kuukauden kuluttua - tätä on luvassa

28.03.2024 klo 10.40 | Luettu: 429 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 1976 perustettu legendaarinen Accept julkaisi eilen toisen singlensä 26. huhtikuuta julkaistavalta albumiltaan. Apokalyptista henkeä heijasteleva The Reckoning -singe höystettiin myös tummanpuhuvalla soittovideolla.

"On mahtavaa julkaista The Reckoning toisena singlenämme. Se on yksi tulevan albumin suosikeistamme; biisi iskee lujaa ja se on silkkaa metallia koskettavien sanojen teemoilla höystettynä. Toivottavasti fanit pitävät siitä yhtä paljon kuin me", Wolf Hoffmann kiteyttää.

Accept on ollut aina painavan sanan äärellä, eikä tulena "Humanoid"-albumi tee poikkeusta. Jälleen tuottaja Andy Sneapin (mm. Judas Priest, Amon Amarth, Testament, Saxon...) kanssa valmistunut levy on yhtyeen järjestyksessään 17. studioalbumi.

Kyseessä ei ole varsinainen konseptialbumi, mutta sitä siivittävät kautta linjan esimerkiksi tekoälyn ja ihmiskunnan teknologiariippuvuuden ja siitä teemat.

Vokalisti Mark Tornillo ei ole koskaan ollut varsinainen digiajan puolestapuhuja, ja levyllä ovatkin läsnä ne teemat, jotka tekevät meistä ihmisistä ihmisiä; esimerkiksi kivun kanssa eläminen, pettymykset, ikääntyminen kuten väistämätön kuolemakin.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kesärauha julkisti l... Tarja Turunen ja Mar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova