Tuorein sisältö

Kotimainen räppäri perusti levy-yhtiön yhdessä puolisonsa kanssa - diili Warnerin kanssa nostaa odotukset kattoon!

28.03.2024 klo 00.08 | Luettu: 562 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Räppäri williamin uusi levy-yhtiö Hit Faktory aloittaa yhteistyön Warnerin kanssa.

william ja hänen puolisonsa Linda Manuella ovat perustaneet oman levy-yhtiön, Hit Faktoryn, joka starttaa yhteistyön Warner Music ADA:n kanssa. Labelin ensimmäinen sainaus on raumalainen Santz, jonka yhdessä williamin kanssa tehty debyyttisingle Luottamusongelmii julkaistaan perjantaina.

"Oma levy-yhtiö on ollut pitkäaikainen unelma, joka vihdoin toteutuu. Warnerin tuella, yhteistyöllä ja ammattitaidolla tulemme varmasti tekemään uusia tähtiä listoille!".

ADA on Warner Musicin omistama kansainvälinen jakeluyhtiö, joka tarjoaa itsenäisille artisteille ja levy-yhtiöille palveluita, kuten jakelua, markkinointia ja myynninedistämistä.

"Olemme todella innoissamme ja inspiroituneita aloittamaan yhteistyön Williamin ja Lindan labelin kanssa. Heillä on paljon mielenkiintoisia näkemyksiä ja he osaavat tunnistaa uusia nousevia talentteja. Tämä yhteistyö tukee myös hyvin ADA-strategiaamme, jossa haluamme toimia parhaana jakelijana sekä tukea eri palveluillamme independent-toimijoita," Ramona Forsström kommentoi.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Joskus ruusunpunain... Kesärauha julkisti l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova