Tuorein sisältö

Kirjalähde: yksinäisyyden yksi vaikea ilmentymä on yksinäinen supertähti - 'Keikkojen jälkeen edessäni oli ammottava tyhjyys'

11.08.2023 klo 01.17 | Luettu: 1115 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melanie Chisholmin kirjoittamassa kirjassa "Melanie C - Kaikki mitä olen" (Minerva Kustannus) käydään läpi Spice Girls -tähti Melanie C:n elämää Spaissareissa ja sen jälkeen.

Toukokuussa 1998 Geri Halliwell ilmoitti jättävänsä Spice Girlsin. Loppuvuodesta Spaissareiden jäljelle jääneet jäsenet puuhailivat tahoillaan soolomateriaalia ja vauvoja. Spice Girls oli lähestymässä erään aikakauden loppua.

"Pintapuolisesti elämäni näytti olevan pelkkää kepeää hauskanpitoa. En kuitenkaan tiedä, miten kivaa minulla oli, kun olin pohjimmiltani niin hirvittävän onneton.

Aloin keskittyä soolouraani. Bryan Adamsin kanssa laulamani duetto 'When you're gone' oli ensimmäinen singleni sooloartistina. Se menestyi niin kriitikoiden arvioissa kuin myös kaupallisesti. Biisi oli minulle valtava piristysruiske. Vaikken ollut menettänyt uskoa omiin kykyihini, singlen suosio osoitti, että voisin menestyä myös bändin ulkopuolella.

Luonnostelin Matt Rowen kanssa ideoita Spice Girlsin kolmannelle albumille Lontoon Primrose Hillin Mayfair-studioilla ja kävin jonkin verran Irlannissa, koska äänitimme siellä Emman kanssa Spice Girlsin uuden singlen 'Goodbye' B-puoleksi coverversion Waitressesin biisistä 'Christmas wrapping'.

Aiempiin aikatauluihin verrattuna meillä oli kuitenkin aika hiljaista. Silloin olisin voinut pohtia elämää ja muistella mennyttä. En kuitenkaan käyttänyt tilannetta hyödykseni, vaan vajosin yhä syvemmälle tunteeseen, jota en osaa sanoin kuvailla. Tunsin alakuloa, syyllisyyttä, ja hämmennystä. Tämän pitäisi olla elämäni onnellisinta aikaa, joten miksi olin niin surullinen?

Oli myös laihempi kuin koskaan tai ainakin lähellä sitä. Olin jo alipainoinen. En tiennyt, miten pystyisin irtautumaan pakkomielteisestä treeniohjelmastani ja aivan liian tiukasta ruokavaliostani. Tajusin kyllä, etten käyttäytynyt järkevästi ja että pahensin itse oloani entisestään, mutta mitään muuta en pystynyt hallitsemaan.

Olin ensinnäkin hyvin yksinäinen. Lentokenttien, yksityiskoneiden, jatkuvien haastattelujen ja tuhansien ihmisten edessä tekemiemme keikkojen jälkeen edessäni oli ammottava tyhjyys. Elin omissa oloissani pikkuruisessa kämpässäni Finchleyssä ja nukuin kapeassa sängyssä. Mel B ja Victoria olivat raskaana ja rakastettuja, Emmalla oli perheensä lähellään, Geri oli siirtynyt elämässään eteenpäin. Opiskelukaverini olivat jo kauan sitten hajaantuneet ympäri maailmaa. Minulla oli musiikkialalla muutamia kavereita, mutta he kaikki joko seurustelivat tai elivät kiireistä elämää omilla rundeillaan ja omissa äänityksissään
".

Lainatut kohdat ovat Melanie Chisholmin kirjasta "Melanie C - Kaikki mitä olen" (Minerva Kustannus).




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vaimosta pullahtanut... Tanssii tähtien kans... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova