Tuorein sisältö

90-luvun Tiedän mitä teit viime kesänä jatkuu alkuperäisten tähtien kera

08.02.2023 klo 17.20 | Luettu: 847 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Puukkoleffa Tiedän mitä teit viime kesänä (I Know What You Did Last Summer) saa vaihteeksi aidon jatko-osan. Jennifer Love Hewitt ja Freddie Prinze Jr. ovat palaamassa rooleihinsa 25 vuoden tauon jälkeen. Täten myös siitä on 25 vuotta, kun allekirjoittanut vei edellisen kerran elokuvateatteriin paperikarkkeja. Aika rientää.

Hewitt ja Prinze tähdittivät alkuperäisteosta vuonna 1997 ja heti seuraavana vuonna jatko-osaa. Ensimmäinen leffa ratsasti Screamin luomalla aallolla ja käsikirjoituksestakin vastasi sama mies. Vuonna 2006 tehtiin itsenäinen DVD-jatko-osa. Vuonna 2021 alkoi tv-sarjaversio, joka jäi yhden kauden mittaiseksi. Intiassa on tehty uusi versio ja amerikkalaisetkin suunnittelivat sellaista 10 vuotta sitten, mutta projekti peruttiin.

Hewittin ja Prinzen kolmannen leffan ohjaa Jennifer Kaytin Robinson. Hänen töitään ovat Someone Great ja Do Revenge, joista jälkimmäinen viittaa muihin 90-luvun teinitrillereihin.

Uusin Scream menestyi hyvin, joten sen jalanjäljissä jatketaan: vanhaa ei hylätä, vaikka uusiakin naamoja esitellään. Kehittely on varhaisessa vaiheessa, mutta Robinsonin tiimillä on salattu perusidea, joka myi projektin Sonylle ja tähdille.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BESS, Lähtee käsistä... Verenhimoinen Nalle ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova