Tuorein sisältö

Hjallis Harkimo kerää rahaa yksinhuoltajille

04.02.2008 klo 15.47 | Luettu: 3968 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hjallis ja Sauli tekevät hyvää. Liikemies Hjallis Harkimo ja eduskunnan puhemies Sauli Niinistö ovat perustaneet säätiön, joka auttaa suomalaisten yksinhuoltajien lapsia. Tukikummit-nimisen säätiön idea on peräisin tiettävästi Saulin ja Hjalliksen keskustelusta viime keväältä. Näin väittävät mediatiedot.

Kaksikko oli vaalien jälkeen ihmetellyt, että ulkomaille on rahaa kummitoimintaan mutta suomalaiset yksinhuoltjat kaipaisivat suurempaa tukea. Lasten koulutus ja harrastukset kärsivät yksinhuoltajien tukalasta rahatilanteesta.

Niinpä, tuumasta toimeen ja kaksikko päätti perustaa tukisäätiön. Tukikummit-säätiö on saanut taakseen nimekkään vaikuttajajoukon. Niinistön ja Harkimon lisäksi säätiön perustajajäseniä ovat Sammon konsernijohtaja Björn Wahlroos, Nokian entinen johtaja Sari Baldauf ja Helsingin piispa Eero Huovinen.

Säätiön perustajat päättivät kääntyä kirkon puoleen tuen jakamisessa. Säätiön peruspääoma on 25 000 euroa. Kummitoiminta perustuu kuukausimaksuihin ja avustuksiin.

Näin se menee. Lisää avustuskohteita löytyy varmasti. Miten olisi kodittomat, vähäosaiset vanhukset, alkoholistit, huumeriippuvaiset nuoret...

Lähde Taloussanomat ja Iltalehti


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maj Karman keikat se... Voittamattomat galli... >

Keskustelut (1 viestiä)

Stifler

Rekisteröitynyt 24.01.2008

04.02.2008 klo 22.11

Asiaa kerrankin, eikä mitään "raiskaajille ja murhaajille nintendo wiit".
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova