Tuorein sisältö

Microsoft pistää Bethesdan emofirmaa lihoiksi - useat pelinkehittäjät sulkevat ovensa

07.05.2024 klo 20.00 | Luettu: 1580 kertaa | Teksti: Eric Hartin


Microsoftilla ei ole kovinkaan hehkeät onnistumisprosentit ole liittyen, mitä ostettaviin yrityksiin tulee. Pelien menestys ei ole ainakaan ostamalla lähtenyt nousuun, mikä on johtanut sulkemisiin. Näin tälläkin kertaa, sillä Bethesdan emofirman Zenimaxin alta suljetaan useampikin yritys.

Toistaiseksi uhreina on ainakin Redfallista ja Preystä tuttu Arkane Austin, Hifi Rushista ja Ghostwire: Tokyosta tuttu Tango Gameworks sekä Mighty Doomista tuttu mobiilistudio Alpha Games. Tämän lisäksi Roundhouse Studios yhdistyy Zenimax Onlineen kehittämään The Elder Scrolls Onlineä.

Ainakin suorana vaikutuksena Redfallin yksinpeliosuus on pistetty jäihin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Eric Hartin
< Nintendo kertoi vira... Witcher 3:n modityök... >

Keskustelut (6 viestiä)

make

07.05.2024 klo 21.00 3 tykkää tästä

Mites tässä nyt näin kävi? Hifi Rushiahan on hehkutettu älyttömät määrät niin kriitikoiden kuin pelimedioidenkin taholta.
lainaa
Yazu

08.05.2024 klo 00.10

Ei ole firmasta kuulunut mitään hyvää sen jälkeen kun meni ostamaan Activision Blizzardin.
lainaa
gkwjgjajfjejtjej

08.05.2024 klo 07.22

philin kaikki keksipisteet on kadonnut vahan kiinnosti ostaa series x mut mikkisofta samanlainen kun aina ennen suljetaan seka ihan hyvia et heikkoja peleja tehneita studioja mut lopputulos et myohemmin tulee entista vahemman peleja ja ms on tilanteessa et sen pitas saada edes jotain yksinoikeuksia vaik olis huonompiakin
lainaa
Cubisti

08.05.2024 klo 18.41 2 tykkää tästä

make kirjoitti:
Mites tässä nyt näin kävi? Hifi Rushiahan on hehkutettu älyttömät määrät niin kriitikoiden kuin pelimedioidenkin taholta.
Kehut eivät vaan paljoa lohduta, jos pelaajat eivät osta peliä.

Lisätietoja saa Remedyltä; miten hyvin Controllin tai Alan Wake -sarjan kehut ja Game of the Year -palkinnot eivät vain näy tulostaululla.
lainaa
tjosbeqkfbjajd

08.05.2024 klo 19.00

oma vika kun kayttavat miljardeja ja vertaavat itseaan johonkin kannykkalastenhuijauspeliin joka tekee miljardin kuukaudessa. ihan samalla logiikalla moni menestyva urheilija leffatahti ja vastaava alkaa tekemaan onlyfansia kun silla vaan tienaa paremmin. kun millaan muulla ei ole valia kun pankkitilin saldolla. kun phil spencer puhui tekevanss peleja kaikenlaisille ryhmille ja kannustavansa luovuuteen niin taisi puhua ihan sita itteansa ja toivoo et kaikki tekisivat pelkkaa genshin impactia
lainaa
Vierailija

13.05.2024 klo 12.50

Kun ei muuten pärjää, niin kai se on strategia sekin että ostaa kaiken pois ja sitten saa kusta ostokset miten haluaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova